Υπ. Γεωργίας: Τις επόμενες ημέρες η συνάντηση υπό τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Υπ. Γεωργίας: Τις επόμενες ημέρες η συνάντηση υπό τον ΠτΔ για το χαλλούμι

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του χαλλουμιού, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, μετά το τέλος της συνάντησής της με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ωκεανών και Αλιείας, Virginijus Sinkevičius, το πρωί της Δευτέρας, στο Υπουργείο Γεωργίας.

Σε ερώτηση αν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τους αγελαδοτρόφους και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα του χαλλουμιού, η Υπουργός Γεωργίας απάντησε θετικά, σημειώνοντας ότι αυτή θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όπως έχει ανακοινωθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE