Καταγγελίες από τη Φωτούλα Χατζήπαπα - «Δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν»

Καταγγελίες από τη Φωτούλα Χατζήπαπα - «Δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν»

Tη μεγάλη της απογοήτευση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με μαζικές και παράνομες μετακινήσεις ψηφοφόρων στον δήμο Λακατάμιας, εκφράζει η υποψήφια για τη δημαρχία Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης, Φωτούλα Χατζήπαπα, σημειώνοντας πως ήδη δημότες της Λακατάμιας έχουν υποβάλει μεγάλο αριθμό ενστάσεων για ανθρώπους που «δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν ή να τους εγγράψουν στο Δήμο».

Σε γραπτή της δήλωση, η κ. Χατζήπαπα καλεί τους δημότες Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης να «φράξουν τον δρόμο στη συντονισμένη προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος» καθώς και τις αρμόδιες Αρχές, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE