ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελίες από τη Φωτούλα Χατζήπαπα - «Δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν»

Καταγγελίες από τη Φωτούλα Χατζήπαπα - «Δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν»

Tη μεγάλη της απογοήτευση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με μαζικές και παράνομες μετακινήσεις ψηφοφόρων στον δήμο Λακατάμιας, εκφράζει η υποψήφια για τη δημαρχία Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης, Φωτούλα Χατζήπαπα, σημειώνοντας πως ήδη δημότες της Λακατάμιας έχουν υποβάλει μεγάλο αριθμό ενστάσεων για ανθρώπους που «δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν ή να τους εγγράψουν στο Δήμο».

Σε γραπτή της δήλωση, η κ. Χατζήπαπα καλεί τους δημότες Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης να «φράξουν τον δρόμο στη συντονισμένη προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος» καθώς και τις αρμόδιες Αρχές, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top