LIKE ONLINE

TikToker εγκλωβίστηκε στο Tesla της με 46 βαθμούς εξαιτίας ενημέρωσης λογισμικού - Δείτε βίντεο

TikToker εγκλωβίστηκε στο Tesla της με 46 βαθμούς εξαιτίας ενημέρωσης λογισμικού - Δείτε βίντεο

Viral έχει γίνει στο TikTok μία χρήστης με το όνομα Brianna Janel για τον πιο απίθανο λόγο…

Η νεαρή ισχυρίζεται ότι κλειδώθηκε στο Tesla της, ενώ το αυτοκίνητο έκανε ενημέρωση λογισμικού. Και σα να μην έφτανε αυτό «ψήθηκε από τη ζέστη».

Όπως αναφέρει η ίδια σε μια σειρά βίντεο, η ενημέρωση λογισμικού θα διαρκούσε 24 λεπτά, σύμφωνα με ένα μήνυμα που εμφανιζόταν στην εσωτερική οθόνη του οχήματος. Ωστόσο, εκείνη παρέμεινε εγκλωβισμένη στο όχημά της για περισσότερη ώρα.

«Όταν το αυτοκίνητό σας πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού, θα εγκλωβιστείτε αν παραμείνετε μέσα», λέει η Janel στο πρώτο της βίντεο, το οποίο μετρά περισσότερες από 18,3 εκατομμύρια προβολές.

Και προσθέτει: «Εγώ το έκανα αυτό και τώρα είμαι κολλημένη στο αυτοκίνητό μου κυριολεκτικά στάζοντας ιδρώτα αφού έχει 39 βαθμούς Κελσίου. Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα. Οπότε ναι. Θα μείνω κολλημένη στο αυτοκίνητό μου μέχρι νεωτέρας».

Χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας κατέκλησαν την ανάρτηση με σχόλια, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται γιατί η νεαρή δεν χρησιμοποίησε το χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης, ενώ άλλοι στράφηκαν εναντίον της Tesla κάνοντας λόγο για «τεράστιο ζήτημα ασφάλειας».

Η ενημέρωση κράτησε 40 λεπτά

Σε άλλο βίντεο, η Janel εξηγεί ότι είχε το Tesla της για περίπου έξι χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισε να ενημερώσει το λογισμικό στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν μέσα.

Μέχρι το πρώτο 30λεπτο, αποφάσισε να «περιμένει» επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο όχημα, αν και θα το έκανε αν αισθανόταν ότι πραγματικά κινδύνευε η υγεία της.

«Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητό μου. Κοιτάξτε, ιδρώνω. Κυριολεκτικά στάζω ιδρώτα. Μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπό μου», λέει και συμπληρώνει: «Εγκλωβίστηκα στο αυτοκίνητό μου, καθώς η ενημέρωση λογισμικού κράτησε 40 λεπτά, και το εσωτερικό έχει 46 βαθμούς».

Παρά το περιστατικό, η ίδια τονίζει ότι εξακολουθεί να αγαπάει το αυτοκίνητό της.

 

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top