Τατάρ: «Με σωφροσύνη χρήση των βάσεων στην Κύπρο»

Τατάρ: «Με σωφροσύνη χρήση των βάσεων στην Κύπρο»

«Δεν θέλουμε να γίνει στόχος η Κύπρος. Καλώ τη Βρετανία σε σωφροσύνη για να μην γίνει στόχος η Κύπρος. Η Κύπρος είναι η δική μας πατρίδα», ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ λέγοντας ότι ευχή του είναι να μην συνεχιστούν οι συγκρούσεις και να τερματιστούν αυτά που συμβαίνουν στη Γάζα.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τ/κ ηγέτης μιλούσε σε φεστιβάλ στα Λιμνιά της κατεχόμενης Αμμοχώστου και δήλωσε ότι το μέλλον του ψευδοκράτους είναι λαμπρό με τις εξελίξεις στις τουριστικές δραστηριότητες, όμως επηρεάζουν αρνητικά τη «χώρα» οι εξελίξεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.