ΠΑΡΑTHEMA: Ο Προύντζος και η κίνηση που σχολιάστηκε… θετικά

ΠΑΡΑTHEMA: Ο Προύντζος και η κίνηση που σχολιάστηκε… θετικά

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πορεία Χριστοδούλας, που πραγματοποιήθηκε σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Φίλοι της στήλης, μας μετέφεραν ότι το παρών έδωσαν πολλοί υποψήφιοι, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία και ανέβηκαν στο βήμα για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Ο μόνος που παρέμεινε ανάμεσα στον κόσμο, χωρίς να δείξει την παραμικρή διάθεση «εκμετάλλευσης» των χιλιάδων πολιτών για σκοπούς προβολής και εκστρατείας, ήταν ο Χαράλαμπος Προύντζος.

Το γεγονός αυτό, σχολιάστηκε θετικά από πολλούς…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE