ΠΑΡΑTHEMA: Ο Προύντζος και η κίνηση που σχολιάστηκε… θετικά

ΠΑΡΑTHEMA: Ο Προύντζος και η κίνηση που σχολιάστηκε… θετικά

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πορεία Χριστοδούλας, που πραγματοποιήθηκε σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Φίλοι της στήλης, μας μετέφεραν ότι το παρών έδωσαν πολλοί υποψήφιοι, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία και ανέβηκαν στο βήμα για να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Ο μόνος που παρέμεινε ανάμεσα στον κόσμο, χωρίς να δείξει την παραμικρή διάθεση «εκμετάλλευσης» των χιλιάδων πολιτών για σκοπούς προβολής και εκστρατείας, ήταν ο Χαράλαμπος Προύντζος.

Το γεγονός αυτό, σχολιάστηκε θετικά από πολλούς…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE