ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όμορφη κίνηση: Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου δώρισε 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Όμορφη κίνηση: Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου δώρισε 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Ένας στόχος που πραγματοποιήθηκε. Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων ενισχύθηκε με 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης.

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου παρέδωσε σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης.

Με ανάρτηση του ο Αρτέμης Αρτεμίου, πατέρας του μαχητή Αλκίνοου ο οποίος το 2020 έφυγε από την ζωή από καρκίνο, σε ηλικία 8 ετών, έκανε γνωστή την είδηση αναφέροντας:

«Υλοποιώντας τη δέσμευσή μας ότι θα παραμείνουμε μόνιμος σύμμαχος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας το πολυσήμαντο έργο της, το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου παρέδωσε σήμερα στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ 5 διασωστικές μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης.

Με την ολοκλήρωση και των τυπικών διαδικασιών και την επίσημη ολοκλήρωση της δωρεάς του Ιδρύματος θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top