Στο κελί για 5 χρόνια 25χρονος - Λήστεψε δύο φορές το ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα

Στο κελί για 5 χρόνια 25χρονος - Λήστεψε δύο φορές το ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο σε 25χρονο για τη διάπραξη δυο ληστειών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 25χρονος που κατηγορείτο για διάπραξη δύο ληστειών στο ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα στις 8 και 10 Μαρτίου 2023 καταδικάστηκε σήμερα σε πέντε χρόνια φυλάκιση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο.

Η έκτιση της ποινής αρχίζει από τις 17 Μαρτίου 2023, οπόταν συνελήφθη ο 25χρονος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE