Στο κελί για 5 χρόνια 25χρονος - Λήστεψε δύο φορές το ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα

Στο κελί για 5 χρόνια 25χρονος - Λήστεψε δύο φορές το ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο σε 25χρονο για τη διάπραξη δυο ληστειών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 25χρονος που κατηγορείτο για διάπραξη δύο ληστειών στο ίδιο περίπτερο στη Χλώρακα στις 8 και 10 Μαρτίου 2023 καταδικάστηκε σήμερα σε πέντε χρόνια φυλάκιση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο.

Η έκτιση της ποινής αρχίζει από τις 17 Μαρτίου 2023, οπόταν συνελήφθη ο 25χρονος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE