Έμειναν χωρίς ρεύμα χωριά της επαρχίας Λάρνακας – Ο λόγος και οι περιοχές που επηρεάζονται

Έμειναν χωρίς ρεύμα χωριά της επαρχίας Λάρνακας – Ο λόγος και οι περιοχές που επηρεάζονται

Χωρίς ρεύμα έμειναν το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου περιοχές της Λάρνακας.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι πρόκειται για βλάβη που οφείλεται στο δίκτυο μέσης τάσης.

Οι περιοχές που επηρεάζονται, είναι μέρος του Αγίου Θεοδώρου και μέρος της Χοιροκοιτίας, καθώς και τα χωριά Καλαβασός, Μαρώνι, Ψεματισμένος και Ζύγι.

Συνεργείο της ΑΗΚ, βρίσκεται στην περιοχή με σκοπό να εντοπίσει το σημείο βλάβης με τμηματικό έλεγχο, να το απομονώσει και να επαναφέρει την ηλεκτροδότηση, με εναλλακτικό τρόπο.

Δείτε τον πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE