Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 44 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο συνεργείου οχημάτων, η οποία επεκτάθηκε σε ακόμη έντεκα οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Επίσης, ζημιές προκλήθηκαν σε ακόμη πέντε οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE