Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 44 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο συνεργείου οχημάτων, η οποία επεκτάθηκε σε ακόμη έντεκα οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Επίσης, ζημιές προκλήθηκαν σε ακόμη πέντε οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE