Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Μαρτυρία... έκαψε 44χρονο για εμπρησμό οχημάτων στη Λευκωσία - Φόρεσε χειροπέδες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 44 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο συνεργείου οχημάτων, η οποία επεκτάθηκε σε ακόμη έντεκα οχήματα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Επίσης, ζημιές προκλήθηκαν σε ακόμη πέντε οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια, ενώ προέκυψε μαρτυρία εναντίον 44χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE