Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος που βυθιζόταν στον κόλπο της Λεμεσού, διασώθηκαν από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ αναφέρεται ότι «γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου, το Κέντρο έλαβε πληροφορία για μικρό σκάφος με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βυθιζόταν στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λεμεσού, πλησίον των ιχθυοτροφείων».

Το ΚΣΕΔ «προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «Νέαρχος» κινητοποιώντας το ταχύπλοο «Μόρφου» της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας. Το ταχύπλοο περισυνέλεξε τα δύο άτομα σε κίνδυνο, τα μετέφερε στο λιμάνι Λεμεσού και τα παρέδωσε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE