Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Βυθίστηκε μικρό σκάφος στη Λεμεσό - Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης δύο προσώπων

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος που βυθιζόταν στον κόλπο της Λεμεσού, διασώθηκαν από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ αναφέρεται ότι «γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου, το Κέντρο έλαβε πληροφορία για μικρό σκάφος με δύο επιβαίνοντες, το οποίο βυθιζόταν στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Λεμεσού, πλησίον των ιχθυοτροφείων».

Το ΚΣΕΔ «προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «Νέαρχος» κινητοποιώντας το ταχύπλοο «Μόρφου» της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας. Το ταχύπλοο περισυνέλεξε τα δύο άτομα σε κίνδυνο, τα μετέφερε στο λιμάνι Λεμεσού και τα παρέδωσε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE