Κόμπος για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Μας ανησυχούν βαθύτατα»

Κόμπος για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Μας ανησυχούν βαθύτατα»

Η αποκλιμάκωση και η αυτοσυγκράτηση στη Μέση Ανατολή είναι υψίστης σημασίας, είπε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, που συμμετείχε το βράδυ της Τρίτης στην άτυπη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Σε ανάρτησή του στο Χ, αναφέρει "μας ανησυχούν βαθύτατα οι πρόσφατες εξελίξεις. Η αποκλιμάκωση και η αυτοσυγκράτηση είναι υψίστης σημασίας".

Σημείωσε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.