Νέος συναγερμός στις Αρχές - Εντοπίστηκε βάρκα με μετανάστες

Νέος συναγερμός στις Αρχές - Εντοπίστηκε βάρκα με μετανάστες

Στο λιμάνι της Λάρνακας αναμένεται να οδηγηθεί απόψε βάρκα με παράτυπους μετανάστες που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η βάρκα, που φαίνεται να ξεκίνησε από το Λίβανο και στην οποία επιβαίνουν 20 περίπου πρόσωπα, εντοπίστηκε το απόγευμα από τα ραντάρ της Δημοκρατίας.

Στο σημείο μετέβησαν σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και η βάρκα αναμένεται να οδηγηθεί στο λιμάνι Λάρνακας, όπου μετά την καταγραφή των στοιχείων των επιβαινόντων, θα μεταφερθούν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμυθιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.