Βίσση-Πανταζής: Το τρυφερό φιλί στο στόμα 35 χρόνια μετά τη θρυλική συνεργασία τους - Δείτε βίντεο

Βίσση-Πανταζής: Το τρυφερό φιλί στο στόμα 35 χρόνια μετά τη θρυλική συνεργασία τους - Δείτε βίντεο

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός, κρατάνε πολλά χρόνια για τον Λευτέρη Πανταζή και την Άννα Βίσση, που μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά την θρυλική συνεργασία τους στον Διογένη, επισφραγίζεται, με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώνοντας τις πρόβες του στο Romeo, όπου κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα με την Έλλη Κοκκίνου, έσπευσε να την απολαύσει στο Hotel Ermou, που όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε, δεν μπορούσε να μην τον σηκώσει on stage, και να τον τιμήσει, ερμηνεύοντας από κοινού, μεγάλες επιτυχίες, που τους έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifenewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE