Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω τροχαίου

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω τροχαίου

Λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, έχει κλείσει τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, κοντά στο Αρμενοχώρι.

Επίσης, στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας (σε απόσταση περίπου 200 μέτρα μετά την οδική σύγκρουση), υπάρχει ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, λόγω μηχανικής βλάβης.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE