Παραλίγο τραγωδία – Οχιά δάγκωσε 40χρονη που βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές – Η κατάσταση της υγείας της

Παραλίγο τραγωδία – Οχιά δάγκωσε 40χρονη που βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές – Η κατάσταση της υγείας της

Γυναίκα από την Βρετανία η οποία βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές δέχθηκε επίθεση από φίδι.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, ενώ η 40χρονη βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Πάφο και ετοιμαζόταν να συμμετάσχει σε συνεδρία διαλογισμού, δέχθηκε επίθεση από οχιά και συγκεκριμένα από φίνα η οποία την δάγκωσε στο πόδι.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκον ιατρός της έδωσε το αντίδοτο και παρέμεινε για νοσηλεία μέχρι την περασμένη Δευτέρα.

Μετά από τέσσερις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η 40χρονη πήρε εξιτήριο, επέστρεψε στο ξενοδοχείο με φαρμακευτική αγωγή ενώ βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς δεν μπορεί να περπατήσει.

Όπως δήλωσε η ίδια, ενώ βρισκόταν με τον σύζυγο της σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και ετοιμάζονταν για να συμμετάσχουν σε ομαδική δραστηριότητα, σε κάποια στιγμή δέχθηκε δάγκωμα από το φίδι και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η 40χρονη Βρετανίδα, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, και σύμφωνα με την ίδια μόλις μπορέσει να περπατήσει ξανά θα επιστρέψει στη χώρα της.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE