ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθήτρια λιποθύμησε και περίμεναν το ασθενοφόρο για μια ώρα – «Δράστε τώρα προτού θρηνήσουμε κι άλλα θύματα»

Μαθήτρια λιποθύμησε και περίμεναν το ασθενοφόρο για μια ώρα – «Δράστε τώρα προτού θρηνήσουμε κι άλλα θύματα»

Σε καταγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέβη ο τέως Παιδοβουλευτής, Χρυσοβαλάντης Ανδρέου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, μαθήτρια είχε λιποθυμήσει και επί μια ώρα ανέμεναν το ασθενοφόρο για διακομιδή της στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχού, το οποίο βρισκόταν στην Πάφο.

Παράλληλα, ο τέως Παιδοβουλευτής, τονίζει προς τον αρμόδιο υπουργό ότι «Αν δεν είναι απαράδεκτο, τότε είναι σίγουρα τραγικό» το περιστατικό ενώ όπως προσθέτει, «το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς πρέπει να στελεχωθεί».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Αν όχι απαράδεκτο, τότε σίγουρα τραγικό-Κύριε Υπουργέ, το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς πρέπει να στελεχωθεί!

Αυτά που συμβαίνουν στη περιοχή μας είναι άνω ποταμών! Να μην υπάρχει ένα διαθέσιμο ασθενοφόρο όταν μαθήτρια έχει λιποθυμήσει!

Επί μίαν ώρα ήταν ημιλιπόθυμη και το ασθενοφόρο ήταν στην Πάφο! Μα είμαστε σοβαροί; Θέλετε κι άλλα θύματα στον βωμό της ανικανότητας σας;

Οι οδηγοί των ασθενοφόρων, δεν μπορούν να τρέχουν στους δρόμους, επειδή ήταν ανίκανο το σύστημα να στελεχώσει ένα νοσοκομείο! Οι εκκλήσεις των Αρχών αλλά και των δημοτών όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πάρα πολλές, κανείς δεν κάνει τίποτε, παραβλέποντας ότι είναι ένα νοσοκομείο που έχει να εξυπηρετήσει κόσμο από 16 περίπου κοινότητες! 

Κύριε Υπουργέ, το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς πρέπει να στελεχωθεί άμεσα! Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι βασικές ανάγκες της περιοχής, διακινδυνεύοντας τις ζωές μας!

Δράστε τώρα που είναι καιρός προτού θρηνήσουμε κι άλλα θύματα!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top