Φωτιά σε φορτηγό σχολής οδηγών: Τι κατέδειξαν οι επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια

Φωτιά σε φορτηγό σχολής οδηγών: Τι κατέδειξαν οι επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια

Δεν εξακριβώθηκε μέχρι τώρα το αίτιο της πρόκλησης φωτιάς σε εκπαιδευτικό φορτηγό στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου οι εξετάσεις στη σκηνή της φωτιάς στο εκπαιδευτικό φορτηγό  έχουν ολοκληρωθεί και δεν ανιχνεύτηκε εύφλεκτη ύλη, όμως παραλήφθηκαν τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων και χημικών.

Βάσει των πιο πάνω είπε ο κ. Νικολάου, προς το παρόν δεν εξακριβώθηκε το αίτιο της φωτιάς.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε εκπαιδευτικό φορτηγό, το οποίο ανήκει σε 58χρονο εκπαιδευτή οδηγών, το οποίο ήταν σταθμευμένο μόνιμα στον προαύλιο χώρο του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στην Πάφο και χρησιμοποιείτο για σκοπούς εκπαίδευσης προσώπων που ήθελαν να αποκτήσουν άδεια φορτηγού.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση.

Σημειώνεται πως άλλο φορτηγό που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο πρώτο και ανήκει σε εταιρεία υπέστη επίσης εκτεταμένες ζημιές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE