Σεισμός στην Ιαπωνία: 6,4 Ρίχτερ ταρακούνησαν τη δυτική ακτή του νησιού Σικόκου

Σεισμός στην Ιαπωνία: 6,4 Ρίχτερ ταρακούνησαν τη δυτική ακτή του νησιού Σικόκου

Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά της δυτικής ακτής του νησιού Σικόκου της Ιαπωνίας.

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι και την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν αναφορές αν η δόνηση, που σημειώθηκε στις 23:14, τοπική ώρα, προκάλεσε τραυματισμούς ή ζημιές.

Ο σεισμός ήταν σε βάθος 50 χιλιομέτρων, το επίκεντρό του ήταν στο κανάλι Μπάνγκο, μια ευθεία που χωρίζει τα νησιά Κιούσου και Σικόκου.

Οι δονήσεις έγιναν αισθητές σε ένα μεγάλο τμήμα της δυτικής Ιαπωνίας.

Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκαν προβλήματα στον πυρηνικό σταθμό Ikata Nuclear Power Plant.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE