Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Αναβλήθηκε για τις 28 Μάϊου η δίκη του δημοσιογράφου και προέδρου της συντεχνίας των εργαζομένων στον Τύπο (BASIN-SEN), Αλί Κισμίρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, στο πλαίσιο της αγωγής που κατέθεσε το «γραφείο του γενικού εισαγγελέα» στα κατεχόμενα, εξαιτίας άρθρου που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κισμίρ παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου», όπου αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης για τις 28 Μάϊου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE