Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Αναβλήθηκε για τις 28 Μάϊου η δίκη του δημοσιογράφου και προέδρου της συντεχνίας των εργαζομένων στον Τύπο (BASIN-SEN), Αλί Κισμίρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, στο πλαίσιο της αγωγής που κατέθεσε το «γραφείο του γενικού εισαγγελέα» στα κατεχόμενα, εξαιτίας άρθρου που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κισμίρ παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου», όπου αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης για τις 28 Μάϊου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Σε «αποφασιστική τροχιά προς την υλοποίησή του» μπαίνει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας–Κύπρου, σύμφωνα με τον Kυβερνητικό Eκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE