Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Νέα αναβολή στη δίκη του τ/κ δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ

Αναβλήθηκε για τις 28 Μάϊου η δίκη του δημοσιογράφου και προέδρου της συντεχνίας των εργαζομένων στον Τύπο (BASIN-SEN), Αλί Κισμίρ, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών, στο πλαίσιο της αγωγής που κατέθεσε το «γραφείο του γενικού εισαγγελέα» στα κατεχόμενα, εξαιτίας άρθρου που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Κισμίρ παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου», όπου αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης για τις 28 Μάϊου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.