Ανδρέας Θεμιστοκλέους: «Ελλοχεύουν κίνδυνοι από μεταναστευτικές ροές»

Ανδρέας Θεμιστοκλέους: «Ελλοχεύουν κίνδυνοι από μεταναστευτικές ροές»

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους δήλωσε ότι όσοι δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο μέλλον από τις μεταναστευτικές ροές σημαίνει ότι έχουν καταδικάσει τον τόπο.

Σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την πολιτική διαχείρισης των μεταναστευτικών / προσφυγικών ροών, είπε ότι αυτό που ζει η Κύπρος τους τελευταίους μήνες είναι μια 'άοπλη εισβολή' προσθέτοντας ότι όσοι θέλουν ανοικτά σύνορα γεννούν την ξενοφοβία και τον φασισμό.

Σε λίγες δεκαετίες, είπε, δεν είναι οι Ισλαμιστές που θα εξευρωπαϊσθούν, αλλά οι Ευρωπαίοι θα εξισλαμιστούν. Τουλάχιστον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε, καταβάλλει προσπάθειες και ευχήθηκε όπως με την στήριξη της ΕΕ να πεισθεί ο Λίβανος να συγκρατήσει τις «ροές δύστυχων ανθρώπων από την Συρία ή από αλλού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE