Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Σορός ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε σήμερα Πέμπτη (18/4) στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στο σημείο, μετέβη ένα σκάφος με στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου που ανέσυραν τη σορό και τη μετέφεραν στο αλιευτικό καταφύγιο της Κορίνθου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, πρόκειται για σορό ηλικιωμένης γυναίκας (αγνώστων λοιπών στοιχείων), η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Ήδη παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.