Ιρανός αξιωματούχος: Δεν έγινε πυραυλική επίθεση - Ασφαλείς οι πυρηνικες εγκαταστάσεις

Ιρανός αξιωματούχος: Δεν έγινε πυραυλική επίθεση - Ασφαλείς οι πυρηνικες εγκαταστάσεις

Οι εκρήξεις που ακούστηκαν στην Ισφαχάν τις πρώτες πρωινές ώρες οφείλονταν στην ενεργοποίηση συστημάτων της ιρανικής αντιαεροπορικής άμυνας, διαβεβαίωσε αξιωματούχος του Ιράν - ο οποίος δεν κατονομάζεται - το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, επιμένοντας στο ότι δεν έχει γίνει πυραυλική επίθεση στη χώρα.

Νωρίτερα το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε πως είναι «απόλυτα ασφαλείς» είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Ισφαχάν του Ιράν», επικαλουμενο «αξιόπιστη πηγή».

Αντίστοιχες ειδήσεις μεταδίδουν και άλλα ιρανικά ΜΜΕ.

Το Ισραήλ έπληξε το εσωτερικό του Ιράν, όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο CNNi. Ο ίδιος ανέφερε ακόμη πως στόχος της επίθεσης δεν ήταν πυρηνικές εγκαταστάσεις.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE