Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς καθώς και ο εργοδότης τους για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το απόγευμα μέλη της υπηρεσίας επιθεωρήσεων των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο έρευνας διαπίστωσαν ότι πέντε αλλοδαποί που ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες εργοδοτούνταν από 36χρονο χωρίς να δηλωθούν και χωρίς τις σχετικές άδειες.

Όπως διαπιστώθηκε και τα πέντε πρόσωπα είναι αιτητές πολιτικού ασύλου.

Οι πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 19 μέχρι 28 ετών, και ο 36χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι με σκοπό να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE