Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πιάστηκαν να εργάζονται παράνομα πέντε αιτητές πολιτικού ασύλου

Πέντε πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς καθώς και ο εργοδότης τους για παράνομη απασχόληση και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το απόγευμα μέλη της υπηρεσίας επιθεωρήσεων των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο έρευνας διαπίστωσαν ότι πέντε αλλοδαποί που ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες εργοδοτούνταν από 36χρονο χωρίς να δηλωθούν και χωρίς τις σχετικές άδειες.

Όπως διαπιστώθηκε και τα πέντε πρόσωπα είναι αιτητές πολιτικού ασύλου.

Οι πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 19 μέχρι 28 ετών, και ο 36χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι με σκοπό να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE