Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε ισόγειο κατοικίας στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές

Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε ισόγειο κατοικίας στη Λεμεσό - Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε συνολικά σε 41 περιστατικά, 20 πυρκαγιές και 21 ειδικές εξυπηρετήσεις με το πιο σημαντικό να είναι πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε χθες στις 19:40 σε ισόγειο στη Λεμεσό.

Από την πυρκαγιά κάηκε εξοπλισμός της κατοικίας. Από τον καπνό και την θερμότητα έπαθε εκτεταμένες ζημιές το περιεχόμενο της κατοικίας.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έγινε επέμβαση των μελών της Πυροσβεστικής εσωτερικά της κατοικίας με χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Την ώρα της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας στην κατοικία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE