Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές - Μου αρέσει η φυσικότητα»

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές - Μου αρέσει η φυσικότητα»

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωτωαγωνιστές και μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της και τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Αρχικά ανέφερε η τραγουδίστρια: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Στα 12 ξεκίνησα το σκι, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να κατέβω ξανά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE