Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές - Μου αρέσει η φυσικότητα»

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές - Μου αρέσει η φυσικότητα»

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωτωαγωνιστές και μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της και τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Αρχικά ανέφερε η τραγουδίστρια: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Στα 12 ξεκίνησα το σκι, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να κατέβω ξανά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE