Έκανε... ράλι σε κατοικημένη περιοχή 22χρονος - Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ

Έκανε... ράλι σε κατοικημένη περιοχή 22χρονος - Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ

Με ταχύτητα 106 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 50 χιλιομέτρων, σε κατοικημένη περιοχή στο Παραλίμνι οδηγούσε αυτοκίνητο νεαρός άνδρας ηλικίας 22 ετών, ο οποίος ανακόπηκε χθες 18/4/24 και ώρα 12:30 το μεσημέρι από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου.

Τα μέλη της αστυνομίας αφού τον ανέκοψαν στη συνέχεια υπόβαλαν τον 22χρονο και σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετικό προκαταρκτικό αποτέλεσμα.

Αυτός οδηγήθηκε με το όχημα του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, όπου έδωσε δείγματα για διενέργεια τελικής εξέτασης οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων αποδεσμεύτηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE