Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

Μιλώντας στο ΡΙΚ είπε ότι δεν υποβλήθηκε σχετικό αίτημα στην Κυπριακή Δημοκρατία και δεν δόθηκε σχετική άδεια.
Ο κύριος Παπαδόπουλος ερωτήθηκε εάν αυτή η διαδικασία έγινε μέσω Βάσεων. Δήλωσε άγνοια. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι στην πρόσφατη δράση των πολεμικών αεροσκαφών τύπου Ταϊφούν του Ηνωμένου Βασιλείου τα οποία απογειώθηκαν από το Ακρωτήρι για να συμμετάσχουν στην αναχαίτιση της ιρανικής επίθεσης, δεν ενημερώθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία.
Ο υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος επικοινώνησε με τον ομόλογό του, τού Ηνωμένου Βασιλείου υπό το βάρος δημοσιευμάτων στον διεθνή Τύπο και μόνον τότε, εκείνος του επιβεβαίωσε την εμπλοκή των Βάσεων ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




