Καταναλωτές προσοχή: Ενδεχόμενη διακοπή παροχής νερού σε αυτές τις περιοχές - Δείτε πότε

Καταναλωτές προσοχή: Ενδεχόμενη διακοπή παροχής νερού σε αυτές τις περιοχές - Δείτε πότε

Το ενδεχόμενο διακοπής παροχής νερού στις περιοχές Σφαλαγγιώτισσας και Γερμασόγειας ανακοινώνει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, λόγω εργασιών στον κεντρικό αγωγό του Διυλιστηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, λόγω των προγραμματισμένων εργασιών, υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί διακοπή της υδροδότησης, από το βράδυ της Παρασκευής καθώς και το Σάββατο, στην περιοχή βόρεια της οδού Πατρών (οικόπεδα Χαράκη) στη Γερμασόγεια, δυτικά του κοιμητηρίου Σφαλαγγιώτισσας μέχρι το γήπεδο της ΣΕΚ και ανατολικά του κοιμητηρίου Σφαλαγγιώτισσας μέχρι τα όρια της κοινότητας Μουτταγιάκας περιλαμβανομένων των περιοχών Μεσοβούνια, Καλόγηροι και η Γερμασόγεια (χωριό) μέχρι το φράγμα, ως επίσης και σε μέρος του λόφου Πανιώτη (ψηλή περιοχή) .

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της αυξημένης ζήτησης νερού, οι διαθέσιμες ποσότητες νερού είναι περιορισμένες και καλούνται οι καταναλωτές όπως περιορίσουν την χρήση νερού στο ελάχιστο δυνατό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.