Καταναλωτές προσοχή: Ενδεχόμενη διακοπή παροχής νερού σε αυτές τις περιοχές - Δείτε πότε

Καταναλωτές προσοχή: Ενδεχόμενη διακοπή παροχής νερού σε αυτές τις περιοχές - Δείτε πότε

Το ενδεχόμενο διακοπής παροχής νερού στις περιοχές Σφαλαγγιώτισσας και Γερμασόγειας ανακοινώνει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, λόγω εργασιών στον κεντρικό αγωγό του Διυλιστηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, λόγω των προγραμματισμένων εργασιών, υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί διακοπή της υδροδότησης, από το βράδυ της Παρασκευής καθώς και το Σάββατο, στην περιοχή βόρεια της οδού Πατρών (οικόπεδα Χαράκη) στη Γερμασόγεια, δυτικά του κοιμητηρίου Σφαλαγγιώτισσας μέχρι το γήπεδο της ΣΕΚ και ανατολικά του κοιμητηρίου Σφαλαγγιώτισσας μέχρι τα όρια της κοινότητας Μουτταγιάκας περιλαμβανομένων των περιοχών Μεσοβούνια, Καλόγηροι και η Γερμασόγεια (χωριό) μέχρι το φράγμα, ως επίσης και σε μέρος του λόφου Πανιώτη (ψηλή περιοχή) .

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της αυξημένης ζήτησης νερού, οι διαθέσιμες ποσότητες νερού είναι περιορισμένες και καλούνται οι καταναλωτές όπως περιορίσουν την χρήση νερού στο ελάχιστο δυνατό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE