Καταναλωτές προσοχή: Ενδεχόμενη διακοπή παροχής νερού σε αυτές τις περιοχές - Δείτε πότε

Καταναλωτές προσοχή: Ενδεχόμενη διακοπή παροχής νερού σε αυτές τις περιοχές - Δείτε πότε

Το ενδεχόμενο διακοπής παροχής νερού στις περιοχές Σφαλαγγιώτισσας και Γερμασόγειας ανακοινώνει το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, λόγω εργασιών στον κεντρικό αγωγό του Διυλιστηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, λόγω των προγραμματισμένων εργασιών, υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί διακοπή της υδροδότησης, από το βράδυ της Παρασκευής καθώς και το Σάββατο, στην περιοχή βόρεια της οδού Πατρών (οικόπεδα Χαράκη) στη Γερμασόγεια, δυτικά του κοιμητηρίου Σφαλαγγιώτισσας μέχρι το γήπεδο της ΣΕΚ και ανατολικά του κοιμητηρίου Σφαλαγγιώτισσας μέχρι τα όρια της κοινότητας Μουτταγιάκας περιλαμβανομένων των περιοχών Μεσοβούνια, Καλόγηροι και η Γερμασόγεια (χωριό) μέχρι το φράγμα, ως επίσης και σε μέρος του λόφου Πανιώτη (ψηλή περιοχή) .

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και της αυξημένης ζήτησης νερού, οι διαθέσιμες ποσότητες νερού είναι περιορισμένες και καλούνται οι καταναλωτές όπως περιορίσουν την χρήση νερού στο ελάχιστο δυνατό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.