Στο κελι για τέσσερις μέρες ο 30χρονος που ξάφρισε ξενοδοχείο και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Στο κελι για τέσσερις μέρες ο 30χρονος που ξάφρισε ξενοδοχείο και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σε σχέση με διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχείο στην Πάφο, μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέλαβαν το απόγευμα  της Παρασκευής βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 30 ετών.

Κατά τη σύλληψη του, ο 30χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και να επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομιας, όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στο τσαντάκι ώμου που είχε στην κατοχή του όπου εντοπίστηκαν τρεις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια του ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια, ερευνήθηκε η οικία του όπου εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου σε δωμάτια ξενοδοχείου, ένα χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών, καθώς επίσης και μικροποσότητα κάνναβης.

Τόσο το χρηματοκιβώτιο όσο και οι κάρτες εισόδου αναγνωρίστηκαν ως περιουσία του ξενοδοχείου από τον Διευθυντή του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE