«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 49χρονη για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 49χρονη για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Πρόστιμο ύψους 4 χιλ. ευρώ επιβλήθηκε σε 49χρονη για παράνομη κατοχή αδασμολόγητων προϊόντων στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Παρασκευή, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα τριών υποστατικών δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για πάταξη του φαινομένου της κατοχής κροτίδων αλλά και αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Σε κατάστημα στην Πάφο εντοπίστηκαν 36 κούτες τσιγάρων, 200 γραμμάρια καπνού και 6 κούτες τσιγάρων ηλεκτρικής καύσης ,για τα οποία δεν είχε καταβληθεί ο απαιτούμενος δασμός.

Στο μέρος κλήθηκε το Τελωνείο και εξέδωσε στην 49χρονη υπεύθυνη του καταστήματος εξώδικο ύψους 4 χιλιάδων ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE