Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης απασχόλησης. Επίσης διερευνάται εναντίον της εργοδότριας εταιρείας υπόθεση παράνομης εργοδότησης του εν λόγω 25χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 19 Απριλίου μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν σε ξενοδοχείο κατόπιν πληροφορίας ότι εκεί εργάζονται αλλοδαπά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν έναν 25χρονο εργαζόμενο από το Κόγκο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη Δημοκρατία από τις 28 Αυγούστου 2023 και δεν κατείχε τις απαιτούμενες άδειες για να εργάζεται στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο 25χρονος συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE