Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης απασχόλησης. Επίσης διερευνάται εναντίον της εργοδότριας εταιρείας υπόθεση παράνομης εργοδότησης του εν λόγω 25χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 19 Απριλίου μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν σε ξενοδοχείο κατόπιν πληροφορίας ότι εκεί εργάζονται αλλοδαπά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν έναν 25χρονο εργαζόμενο από το Κόγκο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη Δημοκρατία από τις 28 Αυγούστου 2023 και δεν κατείχε τις απαιτούμενες άδειες για να εργάζεται στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο 25χρονος συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE