Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης απασχόλησης. Επίσης διερευνάται εναντίον της εργοδότριας εταιρείας υπόθεση παράνομης εργοδότησης του εν λόγω 25χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 19 Απριλίου μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν σε ξενοδοχείο κατόπιν πληροφορίας ότι εκεί εργάζονται αλλοδαπά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν έναν 25χρονο εργαζόμενο από το Κόγκο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη Δημοκρατία από τις 28 Αυγούστου 2023 και δεν κατείχε τις απαιτούμενες άδειες για να εργάζεται στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο 25χρονος συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE