Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης απασχόλησης. Επίσης διερευνάται εναντίον της εργοδότριας εταιρείας υπόθεση παράνομης εργοδότησης του εν λόγω 25χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 19 Απριλίου μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν σε ξενοδοχείο κατόπιν πληροφορίας ότι εκεί εργάζονται αλλοδαπά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν έναν 25χρονο εργαζόμενο από το Κόγκο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη Δημοκρατία από τις 28 Αυγούστου 2023 και δεν κατείχε τις απαιτούμενες άδειες για να εργάζεται στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο 25χρονος συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.