Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Στο κελί 25χρονος - Εργαζόταν παράνομα σε ξενοδοχείο

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση  παράνομης απασχόλησης. Επίσης διερευνάται εναντίον της εργοδότριας εταιρείας υπόθεση παράνομης εργοδότησης του εν λόγω 25χρονου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 19 Απριλίου μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου μετέβησαν σε ξενοδοχείο κατόπιν πληροφορίας ότι εκεί εργάζονται αλλοδαπά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντόπισαν έναν 25χρονο εργαζόμενο από το Κόγκο, ο οποίος διέμενε παράνομα στη Δημοκρατία από τις 28 Αυγούστου 2023 και δεν κατείχε τις απαιτούμενες άδειες για να εργάζεται στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο 25χρονος συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE