Στο νοσοκομείο 6χρονο παιδάκι που παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο 6χρονο παιδάκι που παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη

Θύμα παράσυρσης από ηλεκτρικό πατίνι έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου, 20 Απριλίου, ένα 6χρονο παιδάκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το συμβάν έγινε στη συμβολή της Αριστοτέλους με τη Λεωφόρο Νίκης, λίγο μετά τις 13:00.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.