Στο νοσοκομείο 6χρονο παιδάκι που παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο 6χρονο παιδάκι που παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στη Θεσσαλονίκη

Θύμα παράσυρσης από ηλεκτρικό πατίνι έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου, 20 Απριλίου, ένα 6χρονο παιδάκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το συμβάν έγινε στη συμβολή της Αριστοτέλους με τη Λεωφόρο Νίκης, λίγο μετά τις 13:00.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.