Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο πυροσβεστική

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε στο χωριό Δωρά και ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Υπαίθρου Λεμεσού με τρία οχήματα και δυο από το Τμήμα Δασών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Κεττής, η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή και οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να την προσεγγίσουν.

Τέθηκε επίσης υπό έλεγχο μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε παρά την Κοινότητα Σαλαμιού Επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE