Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο πυροσβεστική

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στο σημείο πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου στην Επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε στο χωριό Δωρά και ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Υπαίθρου Λεμεσού με τρία οχήματα και δυο από το Τμήμα Δασών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Κεττής, η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή και οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να την προσεγγίσουν.

Τέθηκε επίσης υπό έλεγχο μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε παρά την Κοινότητα Σαλαμιού Επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE