Στο νοσοκομείο κολυμβητής: Κινδύνευσε στις Θαλασσινές σπηλιές - Διασώθηκε από ελικόπτερο

Στο νοσοκομείο κολυμβητής: Κινδύνευσε στις Θαλασσινές σπηλιές - Διασώθηκε από ελικόπτερο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης κολυμβητή στην περιοχή θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια το απόγευμα της Κυριακής.

Τη διάσωσή ανέλαβε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και ο 24χρονος κολυμβητής, αφού ανασύρθηκε από διασώστη ελικοπτέρου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στις 16:10 από πολίτες ότι ένας κολυμβητής κινδύνευε στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών, ο οποίος κατάφερε να ανεβεί σε βράχο και αδυνατούσε λόγω θαλασσοταραχής να κολυμπήσει μέχρι τη στεριά. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ενημερώθηκε άμεσα το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το οποίο ανέλαβε την επιχείρηση διάσωσης του κολυμβητή.

Ο κολυμβητής ανασύρθηκε γύρω στις 17:30 από διασώστη ελικοπτέρου και μεταφέρθηκε στη στεριά. Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παφου προληπτικά, σύμφωνα με τον κ.Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE