Σοβαρός τραυματισμός 34χρονου μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λεμεσό - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοβαρός τραυματισμός 34χρονου μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λεμεσό - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λεμεσού, τραυματίστηκε σοβαρά 34χρονος μοτοσικλετιστής κάτοικος Λεμεσού,

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, στο δρόμο Μαλλιάς – Κισσούσας. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να βγει εκτός δρόμου και να προσκρούσει σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα.

Ο 34χρονος, τραυματισμένος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κάταγμα στο πόδι. Λόγω της κατάστασης της υγείας του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE