Σοβαρός τραυματισμός 34χρονου μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λεμεσό - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοβαρός τραυματισμός 34χρονου μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λεμεσό - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λεμεσού, τραυματίστηκε σοβαρά 34χρονος μοτοσικλετιστής κάτοικος Λεμεσού,

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, στο δρόμο Μαλλιάς – Κισσούσας. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να βγει εκτός δρόμου και να προσκρούσει σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα.

Ο 34χρονος, τραυματισμένος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κάταγμα στο πόδι. Λόγω της κατάστασης της υγείας του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE