Κρήτη: Τους έπιασαν με 10 κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ μετά από «καρφωτή»

Κρήτη: Τους έπιασαν με 10 κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ μετά από «καρφωτή»

«Λαβράκι» έβγαλαν τις προηγούμενες ώρες οι αστυνομικοί στην Ιεράπετρα με τη σύλληψη δύο ατόμων και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας χασίς.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές συνέλαβαν έναν 52χρονο Έλληνα και μία 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 κιλά κάνναβης.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι η πληροφορία έφτασε στις Αρχές έπειτα από "καρφωτή" που έγινε σε βάρος των δύο ατόμων ενώ μεταξύ των ευρημάτων τα οποία βρέθηκαν μετά από ελέγχους σε σπίτια και αυτοκίνητα, εντοπίστηκε και το χρηματικό ποσό των 23.000 ευρώ αλλά και ζυγαριές ακριβείας.

Πηγή: www.ekriti.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.