Βίντεο: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο συγκίνησε το Britain's Got Talent - Τα δάκρυα των κριτών και το golden buzzer

Βίντεο: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο συγκίνησε το Britain's Got Talent - Τα δάκρυα των κριτών και το golden buzzer

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Britain's Got Talent όταν στη σκηνή ανέβηκε ο 8χρονος Ράβι, ο οποίος δύο χρόνια νωρίτερα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, μαζί με την ομάδα του για να τραγουδήσουν.

«Παρακολουθώ το BGT όλη μου τη ζωή και είμαι εδώ για να δείξω πως ό,τι και να σου φέρει η ζωή μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου» είπε ο Ράβι παρουσιάζοντας την Ravi's Dream Team, στην οποία συμμετέχουν φίλοι του 8χρονου, συγγενείς του, δάσκαλοι από το σχολείο του, νοσηλευτές αλλά και παιδιά.

Αφού η ομάδα του Ράβι τραγούδησε το A Million Dreams από την ταινία The Greatest Showman, η κριτής Αλίσα Ντίξον, πάτησε το golden buzzer και έδωσε την απευθείας πρόκριση για τον τελικό.

«Το golden buzzer είναι μια προσωπική στιγμή και πάντα έλεγα ότι μπορώ να το πατήσω όταν κάτι μου μοιάζει σωστό και εσύ είσαι ένας αξιοθαύμαστος νεαρός κύριος» είπε η Ντίξον στον Ράβι.

Από την πλευρά του ο 8χρονος ανακοίνωσε ότι θα δώσει τις 250.000 λίρες του βραβείου - σε περίπτωση που κερδίσει - σε αγαθοεργίες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE