Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άντρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Οι συνθήκες της πτώσης παραμένουν άγνωστες.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που απέκλεισαν την περιοχή. Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άντρα, ο οποίος ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, διαπιστώνοντας, τελικά, τον θάνατό του.

Δείτε βίντεο: 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE