LIFESTYLE

Rihanna: Γιατί αρνήθηκε να φορέσει ρούχα εγκυμοσύνης - Δείτε βίντεο

Rihanna: Γιατί αρνήθηκε να φορέσει ρούχα εγκυμοσύνης - Δείτε βίντεο

Η Rihanna, μιλώντας στο BBC για το μοναδικό στυλ εγκυμοσύνης που κατάφερε να δημιουργήσει, δήλωσε ότι «αρνήθηκα να φορέσω ρούχα μητρότητας. Ήμουν σε φάση, ό,τι μού κάνει, ό,τι βολεύει. Ήταν για μένα μια πρόκληση να προσεγγίσω έξυπνα το στυλ».

Στη διάρκεια των δύο κυήσεών της η τραγουδίστρια ανακάλυψε από την αρχή τη σχέση της με τα ρούχα. Όπως είπε, μετά την υποδοχή του δεύτερου γιου της, τους οποίους απέκτησε με τον ράπερ A$AP Rocky σε διάστημα δύο χρόνων, βολεύτηκε «υπερβολικά» μέσα στις πιτζάμες και τις φόρμες της. Μετά τη μητρότητα, η μόδα έπαψε να είναι για εκείνη προτεραιότητα αν και, στις δηλώσεις της στο πάρτι λανσαρίσματος της νέας συλλογής της σε συνεργασία με την Puma δεν μπορούσε να μην παραδεχτεί ότι η μόδα «κάτι σού κάνει ως γυναίκα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top