Σύγκρουση δυο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Φωτογραφίες από το σημείο

Σύγκρουση δυο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Φωτογραφίες από το σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους παρά την Χοιροκοιτία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Από το τροχαίο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές, όπως βλέπουμε και στις πιο κάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE