Μαρίνα Σάττι: Όταν τραγουδούσε στους «Δαίμονες» το 2013 - Δείτε βίντεο

Μαρίνα Σάττι: Όταν τραγουδούσε στους «Δαίμονες» το 2013 - Δείτε βίντεο

Ένα βίντεο από τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι το 2013 στη ροκ όπερα «Δαίμονες», έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ζάρι» στη φετινή Eurovision είχε εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», στην παράσταση, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

 

 

Η ροκ όπερα ξεκίνησε αρχικά, τον Νοέμβριο του 1991, σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά. 22 χρόνια μετά, ανέβηκε ξανά στο Θέατρο Παλλάς με την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Μαρία Γράμψα και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω τoυ Twitter, η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται ξανθιά και μοιάζει διαφορετική σε σχέση με σήμερα.

Ωστόσο, το ταλέντο της στο τραγούδι είχε φανεί από τότε, με τη φωνή της να εντυπωσιάζει το κοινό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE