Μαρίνα Σάττι: Όταν τραγουδούσε στους «Δαίμονες» το 2013 - Δείτε βίντεο

Μαρίνα Σάττι: Όταν τραγουδούσε στους «Δαίμονες» το 2013 - Δείτε βίντεο

Ένα βίντεο από τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι το 2013 στη ροκ όπερα «Δαίμονες», έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ζάρι» στη φετινή Eurovision είχε εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», στην παράσταση, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

 

 

Η ροκ όπερα ξεκίνησε αρχικά, τον Νοέμβριο του 1991, σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά. 22 χρόνια μετά, ανέβηκε ξανά στο Θέατρο Παλλάς με την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Μαρία Γράμψα και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω τoυ Twitter, η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται ξανθιά και μοιάζει διαφορετική σε σχέση με σήμερα.

Ωστόσο, το ταλέντο της στο τραγούδι είχε φανεί από τότε, με τη φωνή της να εντυπωσιάζει το κοινό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE