Σοκ στην Ελλάδα: Καθαρίστρια κατηγορείται ότι φωτογράφησε νήπιο στις τουαλέτες σχολείου

Σοκ στην Ελλάδα: Καθαρίστρια κατηγορείται ότι φωτογράφησε νήπιο στις τουαλέτες σχολείου

Καθαρίστρια σε νηπιαγωγείο κατηγορείται ότι φωτογράφισε ημίγυμνο ένα νήπιο την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες του σχολείου και πραγματοποιούσε τη σωματική του ανάγκη.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε το Μάιο του 2022 σε νηπιαγωγείο της Βόρειας Ελλάδας και οδηγείται με παραπεμπτικό βούλευμα σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ).

Η 56χρονη καθαρίστρια διώκεται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας υπό τη μορφή αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της συλλογής προσωπικών δεδομένων.

Μετά την απολογία της σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Εκτός από τους όρους της εμφάνισης σε Aστυνομικό Tμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγορεύτηκε η προσέγγιση του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις πράξεις και μεταξύ άλλων απέδωσε την καταγγελία σε εις βάρος της σκευωρία.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE