Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα σε λύκειο στο Κορωπί - Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο διάλειμμα σε λύκειο στο Κορωπί - Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/4), σε Λύκειο στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν δύο μαθητές συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο έτερος να συλληφθεί.

Ειδικότερα στο τέλος ενός διαλείμματος ο ανήλικος δράστης πλησίασε τον 16χρονο και του έδωσε μπουνιά στη μύτη.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος notioanatolika.gr, για το περιστατικό συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE