Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 3 το μεσημέρι όταν ο 62χρονος οδηγός του οχήματος που κινούνταν στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, υπό άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον φωτεινό σηματοδότη.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE