Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 62χρονος οδηγός μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 3 το μεσημέρι όταν ο 62χρονος οδηγός του οχήματος που κινούνταν στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, υπό άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον φωτεινό σηματοδότη.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.