Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο

Στην σύλληψη 35χρονου προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Τρίτη στις 03:45 τα ξημερώματα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.

Όπως διαφάνηκε το αυτοκίνητο οδηγείτο από 35χρονο με συνεπιβάτες δύο πρόσωπα ηλικίας 34 και 36 ετών.

Στην κατοχή του 35χρονου οδηγού βρέθηκε μαχαίρι με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών που καταλήγει σε μυτερή άκρη, η μεταφορά του οποίου απαγορεύεται, καθώς και διάφορα αντικείμενα που αποτελούν διαρρηκτικά εργαλεία.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 35χρονου, ο οποίος και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.