Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές 2024,η σημερινή (24/4/24), ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΡΙΚ, γυναίκα η οποία δεν ήταν εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο, προσήλθε στην αίθουσα και ζήτησε να υποβάλει υποψηφιότητα.

Οι λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών εξήγησαν την διαδικασία στην γυναίκα, εν συνεχεία έλεγξαν τα έγγραφα που προσκόμισε, αναφέροντας της ότι δεν είναι εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή η υποψηφιότητα της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την γνωστή ηθοποιό, Εμανουέλλα Χαραλάμπους, η οποία πρωταγωνίστησε στην σειρά του ΑΝΤ1 Ελένη η Πόρνη»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE