Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Έριξαν άκυρο στην «Ελένη την Πόρνη» από τις Ευρωεκλογές - Μάθε τον λόγο

Μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές 2024,η σημερινή (24/4/24), ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΡΙΚ, γυναίκα η οποία δεν ήταν εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο, προσήλθε στην αίθουσα και ζήτησε να υποβάλει υποψηφιότητα.

Οι λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών εξήγησαν την διαδικασία στην γυναίκα, εν συνεχεία έλεγξαν τα έγγραφα που προσκόμισε, αναφέροντας της ότι δεν είναι εγγεγραμμένη στον εκλογικό κατάλογο με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή η υποψηφιότητα της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την γνωστή ηθοποιό, Εμανουέλλα Χαραλάμπους, η οποία πρωταγωνίστησε στην σειρά του ΑΝΤ1 Ελένη η Πόρνη»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE