Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Επαρχία Λάρνακας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στην Επαρχία Λάρνακας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην επαρχία Λάρνακας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Rami Nkula, ημερομηνίας γέννησης 05/09/2006, από Κονγκό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία την Τετάρτη, 24 Απριλίου, ελλείπει από τον χώρο διαμονής του, στον Μαζωτό, από τις 3.30 το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Απριλίου, 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE