Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Μπήκαν πουλιά στον κινητήρα

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» πραγματοποιήσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένα αεροσκάφος Boeing 737 της Transavia France.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από τον αερολιμένα Αθηνών στις 15:00 με προορισμό το Παρίσι, υποχρεώθηκε να προσγειωθεί ξανά σε αυτόν, όταν σήμανε συναγερμός για πουλιά που είχαν μπει στους κινητήρες του.

Η προσγείωση έγινε με ασφάλεια στις 15:41 και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν περιμένοντας ενημέρωση για την πτήση τους, ενώ κινητοποιήθηκε προληπτικά για λόγους πυρασφάλειας η Πυροσβεστική

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο τετ-α-τετ Ζελένσκι - Τραμπ: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Κρίσιμο τετ-α-τετ Ζελένσκι - Τραμπ: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Στο πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, έφτασε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.