Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Διεξάγεται την Παρασκευή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η διαδικασία για την αίτηση ακύρωσης του διατάγματος δέσμευσης και επιβάρυνσης των περιουσιακών στοιχείων των μοναχών της Ιεράς Μονής Αββακούμ, συμπεριλαμβανομένου χρηματικού ποσού €807.000.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η δικηγόρος των μοναχών της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Ανδριάνα Κλαϊδή, η αίτηση έχει επιδοθεί σε όλα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, στην Νομική Υπηρεσία, στο Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα, και θα κληθούν να τοποθετηθούν επί της αίτησης. Παρόντες θα είναι και οι αιτητές.

Με την αίτηση ζητείται ακύρωση της δέσμευσης και επιβάρυνσης των περιουσιακών στοιχείων των αιτητών, συμπεριλαμβανομένου χρηματικού ποσού €807.000. Το ποσό αυτό, σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε σε χρηματοκιβώτιο στον χώρο της Μονής.

Η διαδικασία έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 9.00 π.μ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE